Terugbetaal- en Retourneringsbeleid

Bij Murobike.nl streven we ernaar om ervoor te zorgen dat elke klant tevreden is met zijn of haar aankoop. Als u echter niet helemaal tevreden bent met uw aankoop, bieden wij een terugbetaling of omruiling aan volgens de onderstaande voorwaarden:

Terugbetalingen:

  1. Retourperiode: U heeft 14 dagen vanaf de datum van aankoop om een retourzending aan te vragen.

  2. Voorwaarden voor terugbetaling: Het artikel moet ongebruikt zijn en zich in dezelfde staat bevinden als waarin het werd ontvangen. Het moet in de originele verpakking zitten, inclusief alle accessoires, labels en handleidingen.

  3. Terugbetalingsmethode: Terugbetalingen worden verwerkt via de oorspronkelijke betaalmethode, tenzij anders is overeengekomen. Houd er rekening mee dat verzendkosten niet worden vergoed, tenzij het artikel defect of beschadigd is bij ontvangst.

  4. Terugbetalingstermijn: Zodra uw retourzending is ontvangen en geïnspecteerd, sturen we u een e-mail om u te laten weten dat we uw geretourneerde artikel hebben ontvangen. We zullen u ook op de hoogte stellen van de goedkeuring of afwijzing van uw terugbetaling. Als de terugbetaling wordt goedgekeurd, wordt het bedrag binnen 14 dagen op uw rekening teruggestort.

Retourneringen:

  1. Retourprocedure: Neem voor het retourneren van een artikel contact met ons op via Murobike.nl om een retourzending aan te vragen. Zorg ervoor dat u het ordernummer vermeldt en de reden voor de retourzending opgeeft.

  2. Verzendinstructies: U bent verantwoordelijk voor het terugsturen van het artikel naar ons. Zorg ervoor dat het artikel veilig wordt verpakt om schade tijdens het transport te voorkomen.

  3. Uitzonderingen: Houd er rekening mee dat bepaalde artikelen, zoals op maat gemaakte fietsen of artikelen die zijn gemonteerd of gebruikt, niet in aanmerking komen voor retournering, tenzij ze defect zijn.

Als u vragen heeft over ons Terugbetaal- en Retourneringsbeleid, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan ​​altijd klaar om u te helpen en uw winkelervaring bij [naam van je fietsenwinkel] zo aangenaam mogelijk te maken.